Kaméliový olej (KO)

Kaméliový olej (KO)

Kaméliový olej se získává lisováním za studena ze semínek divoce rostoucích čajovníků, bez jakýchkoliv chemických přísad nebo tepelné rafinace. Semena rostlin se vysuší, rozdrtí a extrahuje se z nich olej.

Považuje se za olej věčné krásy, mládí a zdraví. Má vysoký obsah antioxidantů, ale také má extrémně vysoký obsah nenasycených mastných kyselin, stejně jako dalších minerálních látek a živin.

Olej je nekomedogenní (neblokuje kožní póry, nepřispívá k akné).

Je vhodný zejména pro suchý typ pokožky. Výborně ošetří zralou, suchou a citlivou pokožku, kterou vyhlazuje, rehydratuje, vyživuje a chrání přirozenou cestou.

Vzhledem ke schopnosti obnovovat pružnost pokožky, je rovněž doporučován pro zjemnění strií.

Je vynikající ve vlasové péči a při výskytu lupů.

Kaméliový olej rovněž zlepšuje stav suchých a křehkých nehtů. Pomáhá zlepšit poškozenou kůží v okolí nehtů a udržovat nehty hladké a lesklé.

Aplikace:

Tělo a obličej: Přiměřené množství oleje naneste prsty na čelo, tváře a bradu, ošetřit můžete krk, dekolt i pokožku celého těla. Jemným poklepáváním vmasírujte do pokožky a nechte vstřebat.

Vlasy: Naneste olej před umytím na vlasy a pokožku hlavy pro dokonalou výživu vlasové pokožky.

Plastová lahvička obsah: 110ml

250,00 Kč s DPH
skladem
ks

Diskuze

Zboží nemá komentáře
Vložit příspěvek
Víte, že?
Glycerin
Glycerin je bezbarvá viskózní kapalina bez zápachu, sladké chuti, dobře rozpustná ve vodě. Glycerin se používá mj. ve výrobě kosmetiky, zejména jako přísada v hydratačních krémech a mýdlech.

Chcete se podívat na vlastní oči?
Zveme Vás do naší kamenné prodejny.

Rádi Vám poradíme
a pomůžeme s výběrem.
Zavolejte nám na 603 199 928

Alena Milíčková
majitelka Mystické Mýdlárny

prodejna
©3IT 2019 - všechna práva vyhrazena
Tento e-shop vytvořila společnost 3IT. Chcete mít také úspěšný internetový obchod?