Košík levandulový (KOLEV č.2)

Košík levandulový (KOLEV č.2)

Dárkový košík s mandlovým olejem Levandule (115ml), šumivou koupelí (50g) a glycerinovým zdobeným oválem (90g) s vůní levandule.

Baleno ve fólii.

260,00 Kč s DPH
skladem
ks

Diskuze

Zboží nemá komentáře
Vložit příspěvek

Pomáhá

  • Vhodné pro smíšenou pokožku

    Vhodné pro smíšenou pokožku

    Naše mýdla můžete použít i na smíšenou pokožku. Tou se myslí například obličejová část, kdy čelo nos a brada jsou mastného typu a zbytek je suchá citlivá pokožka. Mýdlo naneste ve větší míře na mastnější část a zbytek obličeje omyjte jen vlažnou vodou. Mýdla jsou bohatá na pěnu a dobře se s nimi mydlí. Jsou zákaznice, které naše mýdla používají i na odličování.
  • Vhodné pro mastnou pokožku

    Vhodné pro mastnou pokožku

    Pokud máte mastnou pokožku, doporučuji naše glycerinové mýdlo. Má bohatou pěnu a je příjemné na mytí. Díky vysokému obsahu glycerinu bude vaše kůže příjemně hebká. Uvidíte sami, že to funguje. Můžete použít i na obličej, na tzv. T - zónu jako je čelo, nos a brada. Namočte mýdlo do vlažné vody a omyjte si tuto část obličeje. Přestane se lesknout, což mastná pokožka někdy dělá, hlavně v létě.
  • Vhodné pro mytí nebarvených mastných vlasů

    Vhodné pro mytí nebarvených mastných vlasů

    Naše glycerinová mýdla můžete použít i jako tuhý šampón. Namočte mýdlo ve vodě a začně krásně pěnit. Pak aplikujte na vlasy. Smyjte čistou vodou.
100% přírodní suroviny, ruční výroba.
Žádné stabilizátory, žádná éčka a vosk

Obsahuje

Barvivo
Barvivo

Barvivo

Cukr
Cukr

Cukr

Glycerin
Glycerin

Glycerin

Glycerin je bezbarvá viskózní kapalina bez zápachu, sladké chuti, dobře rozpustná ve vodě. Glycerin se používá mj. ve výrobě kosmetiky, zejména jako přísada v hydratačních krémech a mýdlech.
Hydroxid sodný
Hydroxid sodný

Hydroxid sodný

Jedlá soda
Jedlá soda

Jedlá soda

Kokosový olej
Kokosový olej

Kokosový olej

Rostlinný olej získávaný z jader zralých kokosových ořechů sklízených z kokosové palmy. Je to základní tuk pro výrobu našich přírodních mýdel. Hlavní složkou kokosového oleje je nasycená mastná kyselina laurová, která zaručuje pevnost mýdla a výbornou pěnivost. Při výrobě mýdel k němu přidáváme ještě olivový a palmový olej, mýdlo vyrobené pouze z kokosového oleje by pokožku příliš vysušovalo.
Kyselina citronová
Kyselina citronová

Kyselina citronová

Stearin
Stearin

Stearin

Kyselina stearová tvoří směs s kyselinou palmitovou. Tato směs se nazývá stearin, je to látka podobná vosku a používá se k výrobě mýdla a svíček. Na rozdíl od parafínu, který je vedlejším produktem při zpracování ropy, je stearin vyráběn z rostlinných olejů nebo živočišných tuků. Je biologicky rozložitelný.
Levandule - esenciální olej
Levandule - esenciální olej

Levandule - esenciální olej

Líh
Líh

Líh

Mandlový olej
Mandlový olej

Mandlový olej

Jemný olej získávaný lisováním sladkých mandlí. Bohatý na vitamíny (zejména vitamín E), minerály a nenasycené mastné kyseliny. Mandlový olej patří k nejcennějším rostlinným olejům, je velmi prospěšný pro naši pokožku. Mandlový olej je základem kvalitních masážních a tělových olejů. Je vhodný pro každý typ pokožky, které dodá přirozenou hebkost a vláčnost.
Olivový olej
Olivový olej

Olivový olej

Olej získaný z oliv (Olea europaea) lisováním či jinými mechanickými postupy. Obsahuje přírodní antioxidanty a vitaminy A, D, E a K - právě tyto vitamíny zlepšují vzhled a kvalitu pleti.
Palmový olej
Palmový olej

Palmový olej

Forma jedlého rostlinného oleje získaného z oplodí palem, patří k nejběžnějším rostlinným olejům. Palmový olej obsahuje velké množství vitamínu E a přírodních karotenů.
Ricínový olej
Ricínový olej

Ricínový olej

Rostlinný olej získaný ze semen skočce obecného (ricinovníku), bezbarvá až velmi světle žlutá tekutina bez chutě a pachu.
Voda
Voda

Voda

Víte, že?
Arganový olej
Jeden z nejdražších olejů na světě. Vyrábí se z nepražených jader pouštního stromu Argania Spinosa, který roste pouze v jihozápadním Maroku. Obsahuje vysoké množství přírodních tokoferolů (vitamín E) a esenciálních mastných kyselin. Arganový olej je víceúčelový, může být používaný na pokožku, vlasy, v péči o pleť a nehty.

Chcete se podívat na vlastní oči?
Zveme Vás do naší kamenné prodejny.

Rádi Vám poradíme
a pomůžeme s výběrem.
Zavolejte nám na 603 199 928

Alena Milíčková
majitelka Mystické Mýdlárny

prodejna
©3IT 2017 - všechna práva vyhrazena
Tento e-shop vytvořila společnost 3IT. Chcete mít také úspěšný internetový obchod?