Tekuté mýdlo s vůní levandule (TM4)

Tekuté mýdlo s vůní levandule (TM4)

Tekuté mýdlo s bylinkovou vůní levandule. Lze používat jako mýdlo na ruce nebo jako sprchový gel na celé tělo.

Nabízíme Vám velice kvalitní přírodní produkt bez sulfátů, petroleje, parabenů, syntetických barviv a je biologicky rozložitelný.

Velice jemné mýdlo s cennými blahodárnými oleji, jako je kokosový olej, olivový olej, palmový olej, které chrání a ošetřují Vaší citlivou pokožku.

Obsah: Plastová lahvička 250ml

130,00 Kč s DPH
skladem
ks

Diskuze

Zboží nemá komentáře
Vložit příspěvek

Pomáhá

  • Při suché pokožce

    Při suché pokožce

    Pokud máte suchou kůži, doporučuji nepoužívat tekutá mýdla. Jsou to tenzidy na bázi jaru a obsahují látku SLEZ, která vysušuje kůži ještě více. Olivová mýdla jsou určena především na suchou kůži a pokožka je po nich příjemně vláčná. Nemáte pocit, že se musíte hned krémovat. Doporučujeme tato mýdla na celé tělo.
  • Při dehydrované pokožce

    Při dehydrované pokožce

    Při dehydrované pokožce oceníte, že olivová mýdla nebudou Vaši kůži vysušovat a nedostaví se následný pocit svědění. Naopak kůže bude příjemně hebká a vláčná.
  • Vhodné pro smíšenou pokožku

    Vhodné pro smíšenou pokožku

    Naše mýdla můžete použít i na smíšenou pokožku. Tou se myslí například obličejová část, kdy čelo nos a brada jsou mastného typu a zbytek je suchá citlivá pokožka. Mýdlo naneste ve větší míře na mastnější část a zbytek obličeje omyjte jen vlažnou vodou. Mýdla jsou bohatá na pěnu a dobře se s nimi mydlí. Jsou zákaznice, které naše mýdla používají i na odličování.
  • Vhodné pro mastnou pokožku

    Vhodné pro mastnou pokožku

    Pokud máte mastnou pokožku, doporučuji naše glycerinové mýdlo. Má bohatou pěnu a je příjemné na mytí. Díky vysokému obsahu glycerinu bude vaše kůže příjemně hebká. Uvidíte sami, že to funguje. Můžete použít i na obličej, na tzv. T - zónu jako je čelo, nos a brada. Namočte mýdlo do vlažné vody a omyjte si tuto část obličeje. Přestane se lesknout, což mastná pokožka někdy dělá, hlavně v létě.
  • Vhodné pro mytí nebarvených mastných vlasů

    Vhodné pro mytí nebarvených mastných vlasů

    Naše glycerinová mýdla můžete použít i jako tuhý šampón. Namočte mýdlo ve vodě a začně krásně pěnit. Pak aplikujte na vlasy. Smyjte čistou vodou.
100% přírodní suroviny, ruční výroba.
Žádné stabilizátory, žádná éčka a vosk

Obsahuje

Barvivo
Barvivo

Barvivo

Borůvka - parfémová kompozice
Borůvka - parfémová kompozice

Borůvka - parfémová kompozice

Směs přírodních a přírodně identických vonných látek.
Cukr
Cukr

Cukr

Glycerin
Glycerin

Glycerin

Glycerin je bezbarvá viskózní kapalina bez zápachu, sladké chuti, dobře rozpustná ve vodě. Glycerin se používá mj. ve výrobě kosmetiky, zejména jako přísada v hydratačních krémech a mýdlech.
Hydroxid sodný
Hydroxid sodný

Hydroxid sodný

Kokosový olej
Kokosový olej

Kokosový olej

Rostlinný olej získávaný z jader zralých kokosových ořechů sklízených z kokosové palmy. Je to základní tuk pro výrobu našich přírodních mýdel. Hlavní složkou kokosového oleje je nasycená mastná kyselina laurová, která zaručuje pevnost mýdla a výbornou pěnivost. Při výrobě mýdel k němu přidáváme ještě olivový a palmový olej, mýdlo vyrobené pouze z kokosového oleje by pokožku příliš vysušovalo.
Stearin
Stearin

Stearin

Kyselina stearová tvoří směs s kyselinou palmitovou. Tato směs se nazývá stearin, je to látka podobná vosku a používá se k výrobě mýdla a svíček. Na rozdíl od parafínu, který je vedlejším produktem při zpracování ropy, je stearin vyráběn z rostlinných olejů nebo živočišných tuků. Je biologicky rozložitelný.
Líh
Líh

Líh

Mořská řasa – parfémová kompozice
Mořská řasa – parfémová kompozice

Mořská řasa – parfémová kompozice

Směs přírodních a přírodně identických vonných látech.
Olivový olej
Olivový olej

Olivový olej

Olej získaný z oliv (Olea europaea) lisováním či jinými mechanickými postupy. Obsahuje přírodní antioxidanty a vitaminy A, D, E a K - právě tyto vitamíny zlepšují vzhled a kvalitu pleti.
Palmový olej
Palmový olej

Palmový olej

Forma jedlého rostlinného oleje získaného z oplodí palem, patří k nejběžnějším rostlinným olejům. Palmový olej obsahuje velké množství vitamínu E a přírodních karotenů.
Ricínový olej
Ricínový olej

Ricínový olej

Rostlinný olej získaný ze semen skočce obecného (ricinovníku), bezbarvá až velmi světle žlutá tekutina bez chutě a pachu.
Voda
Voda

Voda

Víte, že?
Hledáte mýdlo, které je šetrné k životnímu prostředí, tak si vyberete z naší nabídky. Mýdlo nakrájejte nebo nastrouhejte na hrubém struhadle. Doporučuji na noc namočit do malé nádobky s vodou. Stane se z toho mazlavé mýdlo a to vlijete přímo do pračky. Na jedno praní budete potřebovat 50g mýdla. Doporučuji i pro ruční praní nebo pro předpírku. Vhodné i na mastné skvrny. Ručně předperete a pračka do pak zvládne dočista.

Chcete se podívat na vlastní oči?
Zveme Vás do naší kamenné prodejny.

Rádi Vám poradíme
a pomůžeme s výběrem.
Zavolejte nám na 603 199 928

Alena Milíčková
majitelka Mystické Mýdlárny

prodejna
©3IT 2017 - všechna práva vyhrazena
Tento e-shop vytvořila společnost 3IT. Chcete mít také úspěšný internetový obchod?